"Rakitić i Barcelona su poludili za mojom rakijom, stalno me pitaju kad stiže"

Mladen Krstajić veoma uspješan i van terena

"Rakitić i Barcelona su poludili za mojom rakijom, stalno me pitaju kad stiže"

Selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Mladenu Krstajiću 2017. godina je bila veoma uspješna.

On je sa mjesta pomoćnika Slavoljuba Muslina prekomandovan na mjesto selektora i na ljeto naredne godine će sa klupe predvoditi Orlove u pokušaju da ostvare što bolji plasman u Rusiji.

Ipak, nekadašnjeg fudbalera Werdera iz Bremena i Schalkea i van terena ide veoma dobro, posebno kada je u pitanju proizvodnja rakije. Naime, Krstajić se opušta u Vojvodini gdje se bavi proizvodnjom rakije, a za njom su poludjeli igrači Barcelone, tako barem kaže Ivan Rakitić.

"Našu rakiju su pili čak i igrači Barcelone. I traže još. Rakitić me zove i pita: 'Brate, kad stiže? Ovi moji iz Barcelone su poludjeli za njom'. 'Pa kako da ti pošaljem? Dođi po nju'. Kažem mu ja", prepričava Krstajić za portal 'Alo'.

Osim fudbalera Barcelone, njegovu rakiju su probali i košarkaši Zvezde, Željko Obradović, Dejan Bodiroga, ali i Bastian Schweinsteiger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi