Emotivan trenutak

Navijačica iz Singapura se rasplakala kada je upoznala Kolašinca

Fudbaleri Arsenala i ovog ljeta borave u Singapuru u sklopu priprema za novu sezonu u Premier ligi, a tom prilikom je jednoj navijačici ispunjen veliki san.

Ona je upoznala svog heroja sa fudbalskih terena Seada Kolašinca, a tom prilikom je pustila i poneku suzu.

"Bila sam veoma sretna jer je to prilika koja se dobija jednom u životu. Uvijek sam sanjala o tome i bila sam veoma sretna, pa sam pustila i suze. On je bio pored mene...riječi to ne mogu opisati", rekla je Aufa, pa ju je novinar upitao zašto toliko voli Kolašinca.

"Zato što često igram fudbal sa roditeljima i bratom. Uvijek igram lijevog beka, to mi je omiljena pozicija. Onda, kada sam vidjela Seada, svidjelo mi se kako igra".

Također, ona je otkrila i šta joj je Kolašinac rekao kada je izašla na binu. "Rekao mi je 'Oh, to je cool'. A, kasnije mi je dobacio 'nemoj plakati!'", poručila je ona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.