Željezničar dočekuje Apollon

Krčmarević odredio sastav, Blagojević ostao na klupi

Trener Željezničara Slobodan Krčmarević odredio je startnu postavu za duel sa Apollonom na Grbavici, koji počinje u 20:30 sati.

Na iznenađenje mnogih, od prve minute neće nastupiti Jovan Blagojević koji je ostao na klupi, a njegovo mjesto u ekipi zauzeo je Stojan Vranješ.

Kada je riječ o ostatku tima, manje-više bez iznenađenja, s tim što treba napomenuti da će umjesto Siniše Stevanovića na desnom beku djelovati Matej Rodin.

Željezničar: Kjosevski - Pavić, Bakrač, Bogičević, Rodin - Vranješ, Šabanadžović, Čurjurić, Zajmović, Arežina - Krpić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Na klupi za rezervne igrače su ostali Fejzić, Zec, E. Šehić, Blagojević, A. Šehić, Veselinović i Hajdarević.

Apollon nastupa u sastavu: Vale, Soumah, Roberge, Yuste, Pedro - Sachetti, Kyriakou, Marković - Papoulis, Sardinero, Maglica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.