Avgousti: Znamo šta nas čeka na Grbavici, ali vjerujemo u dobar rezultat

Trener Apollona pred sutrašnji meč

Avgousti: Znamo šta nas čeka na Grbavici, ali vjerujemo u dobar rezultat

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju sutra na Grbavici protiv kiparskog Apollona meč drugog pretkola Evropske lige.

Plavi su u prvom pretkolu izbacili Narvu Trans, ali sada na Grbavicu stiže mnogo ozbiljniji protivnik. Trener kiparskog tima Sofronis Avgousti na današnjoj press konferenciji izjavio je da njegov tim očekuje dobar rezultat sutra i plasman u naredno pretkolo ovog takmičenja.

"Nama je cilj da odigramo što bolju utakmicu u sjajnoj atmosferi koja nas čeka sutra i naravno da ostvarimo dobar rezultat. Cilj nam je da izborimo plasman u narednu rundu takmičenja. Očekujemo da će nas Željezničar vjerovatno pritisnuti od početka meča, ali dat ćemo maksimom da izborimo što bolji rezultat. U ovakvim mečevima ključna je što bolja koncentracija igrača kako bi se izborio povoljan rezultat. Ono što je najvažnije je da su svi igrači spremni za utakmicu", rekao je Avgousti.

Na press konferenciji bio je i odbrambeni igrač Apollona, Charalampos Kyriakou, koji je izjavio da su on i njegovi saigrači spremni za sutrašnji okršaj protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mogu reći da smo svi spremni i želimo plasman u naredno pretkolo Evropske lige. Sigurno je da očekujemo dobar rezultat sutra na Grbavici", rekao je Kyriakou.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi