Stajić u omladinskom pogonu

Radnik angažovao nekadašnjeg fudbalera Sarajeva

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Duško Stajić pronašao je novi angažman.

Nakon što je okončao svoju igračku karijeru, 36-godišnji Stajić je uplovio u trenerske vode i u narednom periodu će biti dio Radnika iz Bijeljine.

U ovom premijerligašu Stajić će raditi s omladinskim pogonom, što mu neće biti strano, budući da je slične poslove već imao priliku obavljati.

Zadovoljstvo zbog angažovanja Stajića nije skrivao ni Velibor Ostojić, inače direktor i koordinator omladinskog pogona Radnika, kazavši kako vjeruje da će ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH opravdati ukazano povjerenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stajić je u igračkoj karijeri imao priliku nastupati za Radnik, a još je, podsjećanja radi, bio član Sarajeva, Modriče, Borca, Čelika, Mladosti iz Velike Obarske, Rot Weiss Ahlena, Celja...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.