Generalni direktor Radnika posjetio stradalog navijača Sarajeva

Nebojša Tomić za primjer

Generalni direktor Radnika posjetio stradalog navijača Sarajeva

Edmir Škorić

U Radniku iz Bijeljine pokazali su humanost, pa su obišli povrijeđenog navijača Sarajeva.

Podsjećamo da su navijači Sarajeva imali udes u okoliini Kladnja kada su išli prema Bijeljini, pa ih je nekoliko zadobilo lakše, a jedan navijač teže povrede i on je ležao u Tuzli u Univerzitetskom kliničkom centru.

Njega je posjetio generalni direktor Radnika Nebojša Tomić, te je pokazao da su u bijeljinskom klubu itekako osviješteni i da su ljudski životi najvažniji.

Podsjetimo da je Radnik u nedjelju s 2:1 pobijedio Sarajevo, a na tribinama nije bilo navijača Sarajeva zbog spomenute nesreće u okolini Kladnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potez Tomića je za svaku pohvalu, pa se nadamo da će ovo slijediti i svi sportski radnici u našoj zemlji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Peđa
Više treba pisati o onom bolesnom čoveku iza, nego o ovoj dvojici magaraca...
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi