Brkić van stroja

Novi problemi za Antu Mišu

Stasiti Karlovčanin Ivan Brkić, ovoljetno pojačanje Zrinjskog među vratnicama neko će vrijeme provesti na terapijama zbog neugodne ozljede ramena koju je zaradio u prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija za Europsku ligu protiv malteške Valette.

Još nije poznata točna priroda Brkićeve ozljede, a poslije tjedan dana terapija i dolaska nalaza vidjet će se kako i što dalje. Uz njega, na listi ozlijeđenih je i Amer Bekić koji će također van pogona biti oko 10 dana dok se nakon sinoćnje utakmice protiv GOŠK-a na mišić žali i Miloš Aćimović, no on bi trebao naći svoje mjesto u avionu za Maltu na koju Plemići putuju sutra odigrati uzvratni susret protiv neugodne Valette.

Meč između Vallette i Zrinjskog igra se u četvrtak od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.