Na izlaznim vratima Hoffenheima

Propada Bičakčićev transfer?

O bh. nogometašu Erminu Bičakčiću posljednjih sedmica se sve više piše u njemačkim medijima.

Defanzivac reprezentacije BiH se već neko vrijeme nalazi na izlaznim vratima Hoffenheima, a iako se spominjalo da je najrealniji njegov prelazak u Trabzonspor, nije isključen ni ostanak u Njemačkoj.

Za Bičakčićeve usluge je interes pokazao i Hamburger SV, koji je prošle sezone po prvi put u klupskoj historiji ispao iz Bundeslige, a naš nogometaš je označen kao igrač koji bi svojim kvalitetom doprinio u pohodu na ekspresni povratak u elitni rang.

Ipak, njemački mediji prenose kako je transfer još daleko od realizacije, a cijeli posao 'koči' to što Hamburger SV želi Bičakčića dovesti na posudbu, dok su u Hoffenheimu izričito za prodaju.

Bit će zanimljivo pratiti gdje će na kraju završiti Bičakčić koji s Hoffenheimom ima ugovor do 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.