Gomez ipak igra od starta?

Italijani otkrivaju Gasperinijev plan za Sarajevo

Trener Atalante Gian Piero Gasperini uveliko radi na pripremi ekipe za revanš meč sa Sarajevom u Evropskoj ligi, a italijanski mediji su već danas najavili potencijalni sastav koji bi trebao istrčati na Koševo do prve minute.

Shvatili su u Atalanti nakon 2:2 u Reggio Emiliji da je vrag odnio šalu i ozbiljno su pristupili predstojećoj utakmici u kojoj bi trebali nastupiti u formaciji 3-4-3. Primarni cilj je prolaz, a u slučaju neuspjeha, fudbaleri Atalante će biti novčano kažnjeni.

Prema najavama Italijanskih medija sa sjedištem u Bergamu, Atalanta će utakmicu započeti u sastavu: Berisha; Toloi, Mancini, Masiello; Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens; Barrow, Zapata, Gomez.

U odnosu na prvi meč, u napadu bi ovog puta od prve minute trebao zaigrati Duvan Zapata, ali najavljuje se i Papu Gomez koji je bio pod upitnikom za revanš.

Pobjednik duela Sarajeva i Atalante će u narednom pretkolu igrati protiv Hapoela iz Haife ili Hafnarfjordura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.