Povrede ga uništile

Ne želimo nikoga uvrijediti, ali Shaw bi ovim transferom pao na niske grane

Čini se kako engleski fudbaler Luke Shaw u ovom trenutku ne može da zaustavi kola koja su krenula nizbrdo.

On je stigao u Manchester United prije četiri godine iz Southamptona kao veliki potencijal i očekivalo se da bi mogao postati jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, ali povrede su bukvalno uništile dosadašnji dio karijere za njega i čini se kako je došlo vrijeme da spadne na nešto niže grane.

Kako danas prenosi Daily Mail, za njegove usluge se interesuje ekipa Wolfsburga koja namjerava da ga dovede u svoje redove uprkos njegovoj želju da ostane na Old Traffordu i bori se za mjesto u timu.

Podsjetimo, Shawu ističe ugovor sa Manchester Unitedom narednog ljeta, ali on je nedavno poručio kako želi ostati u klubu i boriti se naredne sezone za produženje ugovora tako što će na terenu pokazati da to zaslužuje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Wolfsburg se interresuje najozbiljnije i ukoliko narednih dana stigne ponuda, vjerovatno će na Old Traffordu dobro razmisliti šta da urade. Naravno, radi se o njemačkom Bundesligašu koji se prošle sezone grčevito borio da ostane u lgi te je čak grao i play off.

Svemu dodajmo da bi United tokom ovog prelaznog roka mogao ostati bez još jednog beka i to Mattea Darmiana za kojeg se interesuje Napoli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.