Nakon sjajnih igara u prošloj sezoni

"Ugovor sa Zrinjskim mi je motivacija za bolji rad u budućnosti"

Samir Mlaćo

Mladi Anes Mašić prije par dana potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Naime, Mašić je pokazao svoje kvalitete u juniorima Zrinjskog, te su mu čelnici kluba ponudili ugovor na četiri godine. 

Protekle sezone za juniore Plemića Mašić je postigao deset pogodaka u Omladinskoj Premijer ligi te četiri u Kupu BiH.

"Svakom mladom igraču je želja da potpiše profesionalni ugovor i da zaigra za prvi tim. Tako je i meni, a trudit ću se da zaigram za prvi tim. Potpisivanjem ovog ugovora sa aktuelnim prvakom Premijer lige napravio sam veliki korak u karijeri, a samim tim još je veća moja motivacija i želja za boljim radom. Zrinjski je jedan od najboljih klubova u državi i presretan sam zbog potpisa ugovora", kazao je Mašić za SportSport.ba te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije mala stvar potpisati ugovor za koji je već tri godine zaredom prvak BiH. Zahvalan sam svojim trenerima, roditeljima te menadžeru Robertu Muselimoviću".

Mašić ćw i u novoj sezoni nastupati za juniore Zrinjskog te povremeno biti priključivan seniorskom timu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.