Čeka se potpis ugovora

Bonucci prošao ljekarske preglede u Juventusu

Leonardo Bonucci i definitivno se vraća u Juventus.

Ovaj iskusni defanzivac se nakon jednogodišnje epizode u Milanu odlučio vratiti u Juventus, a da je posao završen saopštio je i torinski klub, uz fotografiju Bonuccija sa ljekarskih pregleda.

U narednim satima Bonucci će potpisati ugovor i potom ozvaničiti svoj povratak u Juventus.

Prije nego što je otišao u Milan, Bonucci je Juventusov dres nosio sedam godina, a klub je prošlog ljeta bio napustio zbog, navodnih, nesuglasica sa upravom i trenerom Massimilianom Allegrijem.

Navijači torinskog kluba Bonuccijev povratak baš i nisu dočekali najbolje, sudeći bar prema snimcima njegovog dolaska u Torino. Na dočeku ispred medicinskog centra Juventusa pretežno su bili samo novinari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.