Higuain napustio Trening centar Juvea: Pogađajte šta je na redu u 8.00 ujutru?

Veliki transfer blizu realizacije

Higuain napustio Trening centar Juvea: Pogađajte šta je na redu u 8.00 ujutru?

Čini se kako je konačno završena i transfer saga u slučaju Gonzala Higuaina.

Napadač Juventusa je napustio Trening centar Stare dame i očekuje se da će večeras stići u Milan, prenosi MilanNews.it.

Kao što se ranije i špekulisalo, u paketu s njim dolazi i defanzivac Mattia Caldara, a u suprotnom pravcu će Leonardo Bonucci. Isti izvor prenosi kako su ljekarski pregledi za Higuaina zakazani za 8.00 ujutru po srednjeevropskom vremenu, dok će Caldara na preglede sat i pol kasnije.

Inače, Rossoneri dovode Higuaina prvo na posudbu za 18 miliona eura uz mogućnost da narednog ljeta uplate dodatnih 36 kako bi ga kupili, dok će svog defanzivca Bonuccija dati kako bi dobili Caldaru.

Podsjetimo da će Higuainu ovo biti treći tim u Italiji, a prije Juventusa je i više nego uspješno nosio dres Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti