Trener Osijeka "počastio" navijače Rangersa

Nije Pavlović jedini sinoć pokazivao srednji prst navijačima

Midhat Šljivak

Potez golmana FK Sarajevo Bojana Pavlovića, koji je  navijačima Bordo tima u debaklu od Atalante (0:8) pokazao srednji prst, naišao je na veliku osudu od strane navijača Bordo tima.

Međutim, nije on jedini koji je sinoć u utakmicama Evropske lige napravio ovaj potez. Isto je učinio trener hrvatskog Osijeka Zoran Zekić koji je navijače škotskog velikana Glasgow Rangersa također "počastio" srednjakom.

Njegov tim je remijem (1:1) na Ibroxu završio učešće u Evropskoj ligi. Zekić očigledno nije bilo previše raspoložen i navijačima škotskog tima je poslao jasnu poruku šta misli o njima.

Naravno, ovaj potez je naišao na osudu škotskih medija koji pišu o ovom potezu trenera Osijeka, a kako je sve uhvatila i kamera, Zekić će vjerovatno biti kažnjen od UEFA-e.

Osijek je sinoć odigrao jako dobar meč, ali na kraju im 1:1 nije bio dovoljno, jer su u prvom meču poraženi sa 0:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.