Sarajevo će tražiti novog golmana?

Pavlović se nije proslavio protiv Atalante

Sarajevo će tražiti novog golmana?

FK Sarajevo se nije proslavio u revanš meču 2. pretkola Lige Evrope protiv Atalante na Koševu. Nakon odličnih 2:2 u Italiji, Sarajevo je na Koševu deklasirano sa 8:0 i na taj se način neslavno oprostilo od Evrope.

Nije se proslavio večeras ni golman Sarajeva Bojan Pavlović. Imao je čuvar mreže ekipe sa Koševa nekoliko zaista loših reakcija, a krajem prvog dijela se desio i jedan incident.

Počele su sa tribina Koševa pristizati uvrede na račun Pavlovića, a golman Sarajeva je navijačima, tako se barem činilo, pokazao srednji prst.

Nakon utakmice trener Sarajeva Husref Musemić je također govoro o ovom incidentu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne opravdavam ga, to nije smio uraditi. Nisam vidio taj momenat, vidio sam reakciju publike i poslije su mi rekli šta se desilo", istakao je Musemić, a o budućnosti Bojana Pavolovića na golu Sarajeva nije želio dati konkretan odgovor:

"Tragali smo za dosta igrača, ne samo za golmanom, ali nismo ih uspjeli naći. Ne znam šta će se desiti sa Pavlovićem, ali vjerovatno će se morati tražiti neko rješenje".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

disident7
Najlakse je sve svaliti na golmana, odbrana truba, napad nije sutao na gol, vezni red nije mogao iznijeti loptu a uprava je dovela sve te igrace za velike pare a totalne promasaje. Ko je sad tu kriv sto je Sarajevo uslo u istoriju kao klub koji je najvise napuljen u Evropi ?
43 2
Meeseeks
Sa boljim golmanom bi izgubili samo 7:0.
20 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi