Pavlović: Teško nam je svima, pokazao sam trenutak slabosti

Golman bordo tima nakon katastrofalnog poraza

Pavlović: Teško nam je svima, pokazao sam trenutak slabosti

S. Mlaćo

Sarajevo je sinoć od Atalante poraženo 8:0.

 Bordo momci doživjeli su pravi debakl, a jedan od tragičara bio je golman Bojan Pavlović koji je u par navrata katastrofalno reagovao.

Pored toga, Pavlović je nakon primljenog pogotka pokazao sredni prst navijačima sa istočne tribine, te doživio salvu uvreda, a veliki broj navijača tražio je njegov odlazak sa Koševa.

Čuvar mreže se poslije meča obratio navijačima te uputio izvinjenje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Želim da kažem da sam svjestan da sam napravio glupost i pokazao trenutak slabosti. Izvinjavam se ljudima u klubu i navijačima, a svima nam je teško zbog poraza. Svjestan sam greške i snosit ću sve posljedice koje klub bude izrekao", kazao je Pavlović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ma dosta nam je kvazi fudbalera iz susjedstva!!! Kao navijač Želje to kažem jer ovo što je dovedeno kod nas je lošije od naših juniora a košta u PM. A ti si pokazao nepoštovanje. Nema smisla da se priča sa tobom.
21 1
Chupy
Druze moj, jesi li ti normalan? Kakvo izvinjenje?! Kupi prnje. Mogao si primiti i 15 komada, ok, desi se jbg Al na taj nacin vrijedjati one zbog koga klub i postoji, ti si komad govedine.
21 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi