Pogba želi na Nou Camp

On je uvjeren da ide u Barcelonu: Već je izrazio i želju za određenim brojem na dresu

Midhat Šljivak

Španski i engleski mediji proteklih sedmica često su pisali o potencijalnom transferu Paula Pogbe iz Manchester Uniteda u Barcelonu.

Navodno, pregovori su već počeli i Pogba je održao sastanak sa Ericom Abidalom u Los Angelesu i Francuz je spreman za novi veliki transfer.

Međutim, još uvijek nema nikakve konkretne ponude od strane Barcelone, ali je Pogba poprilično zainteresovan za odlazak na Nou Camp i zatražio je čak i određeni broj.

Calciomercato tvrdi da je "pikirao" broj osam kojeg je nosio legendarni Andres Iniesta i koji je karijeru odlučio nastaviti u dalekom Japanu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogbu ugovor sa Unitedom veže još tri godine. Klub ga je međutim spreman ponovo prodati i ne treba čuditi ako na kraju 25-godišnji veznjak završi u dresu Barcelone.

Pored Uniteda Pogba je u karijeri nosio dres torinskog Juventusa gdje je stekao status jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.