Napušta li reprezentativac Srbije konačno Lazio?

Rossoneri žele ponovo biti glavni u Italiji: Upućena astronomska ponuda za SMS-a

Iako ih je "napustio" kineski vlasnik, iako su jedva izbjegli suspenziju iz evropskih takmičenja zbog finansijskog fair-playja Rossoneri ne misle odustati od velikih pojačanja.

Jasno je da Milan po svaku cijednu želi povratak u sami vrh italijanskog fudbala, a nakon što su na San Siro stigli Higuain i Caldara iz Juventusa, sada se u Milanu sprema još veća transfer bomba.

Prema pisanjima italijanskih medija, Milan se uključio u utrku za Sergeja Milinković-Savića. Poznato je da je fudbaler Lazija već odavno tražena roba, a ni njegove nešto lošije predstave u dresu Srbije na Mundijalu nisu uticala na drastičan pad njegove cijene, pa će svi koji ga žele morati dobro odriješiti kasu.

Čini se da je Milan spreman učiniti upravo to, a Rossoneri su, prema pisanju La Stampe, ponudili Laziju 40 miliona eura za jednogodišnju posudbu SMS-a, te dodatnih 80 miliona eura za otkup njegovog ugovora narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, pominje se da Milan predlaže i drugu opciju, a ona je 20 miliona eura i Bonaventura za posudbu i 80 miliona za otkup ugovora.

Sada ostaje da se vidi da li će Lazio prihvatiti ovu ponudu i da li će Milan dobiti veliko pojačanje u veznom redu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.