(Foto: EPA)

Poraženi u prvenstvu od Lokomotiva

Još jedan šok za Ludogorets pred duel sa Zrinjskim

Midhat Šljivak

Bugarski Ludogorets doživio je večeras još jedan šokantan poraz.

Nakon što su u Ligi prvaka neočekivano ispali od mađarskog MOL Vidija, bugarski prvak je danas u 3. kolu prvenstva poražen na domaćem terenu od Lokomotive iz Plovdiva rezultatom 0:1.

Protivnik bh. prvaka Zrinjskog u pretkolu Evropske lige igra zaista slabo. Istina, i danas su stvorili veliki broj šansi, promašili su čak i penal (Keseru 48. minut), a šok je stigao u 86. minuti kada Mihalević pogađa za 0:1 i pobjedu gostiju iz Plovdiva.

Prvi duel Ludogoretsa i Zrinjskog igra se u Razgradu u četvrtak i Zrinjski ima veliku šansu da napravi dobar rezultat jer Bugari igraju u zaista slaboj formi.

Bugarski šampion je večeras nastupio u ovom sastavu: Renan, Nedyalkov, Cicinho, Sasha, Campanharo, Dyakov, Keseru, Moti, Wanderson, Forster i Vura. Igrali su još Marcelinho, Paulo i Swierczok.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.