Theo Hernandez ide na posudbu

Fulham je otpao, ali Realov defanzivac će imati novu ekipu čim se vrati iz SAD-a

Iako su se prije određenog vremena pojavile špekulacije da će Fulham, koji se sprema za povratničku sezonu Premier lige, pokušati angažovati pojačanje u liku fudbalera Reala Thea Hernandeza, od toga neće biti ništa.

Ipak, mladi bek Real Madrida, po svemu sudeći, neće novu sezonu dočekati na Santiago Bernabeu.

Za 20-godišnjeg Hernandeza, koji je prošlog ljeta stigao u Real iz Atletico Madrida za 24 miliona eura, još uvijek nema mjesta u ekipi Kraljeva, ali će on minutažu potražiti u Real Sociedadu.

Naime, Real Madrid je, prema pisanju Marce, odlučio mladog Thea Hernandeza poslati na jednogodišnju posudbu u Real Seociedad, a ista bi trebala biti ozvaničena po povratku ovog fudbalera iz SAD-a, gdje se sa ostatkom ekipe Kraljeva nalazi na pripremnoj turneji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.