Real demantovao Kovačićev bunt i priložio dokaze

Hrvatski veznjak trenira sa ekipom

Real demantovao Kovačićev bunt i priložio dokaze

Iako su se danas u španskoj Marci pojavile informacije da hrvatski veznjak Mateo Kovačić odbija trenirati sa ostatkom ekipe Real Madrida dok se situacija oko njegove budućnosti ne riješi, sada su takvi navodi demantovani iz kraljevskog kluba.

Naime, Kovačić je navodno izuzetno razočaran jer ga Real ne želi pustiti da potraži novi angažman i realizuje transfer iako je on bio jasan u svojoj želji za novim izazovima.

Tako se Kovačić navodno već nekoliko puta sastajao sa čelnicima Reala, ali i trenerom Lopteguijem kako bi razgovarao o napuštanju kluba, ali na Santiago Bernabeu nisu imali sluha za njegove želje.

Ipak, sada su iz Real Madrida odlučili demantovati navode da Kovačića nema na treninzima.

Tako su na zvaničnom Twitter profilu Reala objavljene fotografije sa današnjeg treninga uz posebnu poruku kojom su Kraljevi očigledno željeli svima saopštiti da je Kovačić i dalje tu, ali da je tu i Marcelo, za kojeg se također špekulisalo da je "nestao" iz ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Marcelo, Casemiro, Varane i Kovačić su nastavili sa pripremama i danas su odradili dva treninga", istakli su iz Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi