Prošao Levanteovu školu

U Jedinstvo stigao i Ganac Addy

Na 'generalci' Jedinstva protiv Slobode iz Novog Grada (3:0) zaigrao je i tamnoputi nogometaš Meshack Eshun Addy.

Radi se o ganskom internacionalcu rođenom 1995. godine koji je u bihaćki klub stigao najprije na probni rad. Ipak, kroz treninge i utakmicu protiv Slobode, u kojoj je ujedno zabio i gol, Addy je uspio zadovoljiti ukuse struke i nosit će crveno-bijeli dres u narednoj sezoni.

Svojim dolaskom Addy će dodatno zaoštriti konkurenciju na pozicijama u ofanzivnom dijelu tima, a Pod borićima vjeruju kako će opravdati ukazano povjerenje i biti od pomoći u novoj sezoni.

Addy je inače prošao Levanteovu školu, a posljednjih godina je imao priliku igrati u Sjedinjenim Američkim Državama.

U ovom prijelaznom roku u Jedinstvo su, podsjetimo, stigli Slađan Antić, Damir Rovčanin, Adi Tahirović, Ilče Petrovski, Miloš Galin, Momir Zečević...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.