Prekinuo nagađanja

Kovač: Rebić u Bayernu? To ne bi imalo smisla

Hrvatski nogometaš Ante Rebić igrama na Svjetskom prvenstvu zapao je za oko brojnim velikanima.

Rebić je u Rusiji pokazao vrhunsku formu i dokazao da se radi o igraču pred kojim je budućnost, pa stoga ne iznenađuje što se sve češće povezuje sa klubovima poput Arsenala, Manchester Uniteda i Bayerna.

Iako se transfer u Bayern možda činio i kao najizglednija opcija, nagađanja je prekinuo trener ovog kluba Niko Kovač, kazavši kako dovoditi Rebića ne bi imalo smisla.

"Nema ničega između Bayerna i Rebića. Ante ima snažnu osobnost i odličan je igrač, ali s obzirom na veliku kvalitetu koju posjedujemo na toj poziciji, dovođenje Rebića ne bi imalo smisla", rekao je u Kovač u intervjuu za Bild, dodavši:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"To vrijedi za sada, ali i za blisku budućnost."

Inače, Rebić sa Eintrachtom ima ugovor do 2021. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.