Bayern u prijateljskom meču savladao Manchester United

Nikakva posebna fudbalska predstava

Bayern u prijateljskom meču savladao Manchester United

Fudbaleri Bayern Minhena pobijedili su večeras na domaćem terenu Manchester United sa 1:0 u okviru prijateljske utakmice.

Susret je objema ekipa poslužio kao proba pred početak nove sezone, a ako se po jutru dan poznaje, onda možemo svakako reći da je Bayern trenutno u nešto boljoj poziciji.

Prvo poluvrijeme utakmice nije donijelo posebne prilike na obje strane, pa smo većinom gledali dosadan fudbal. Ipak, Bayern je u drugom poluvremenu dominirao na terenu i stvorio nekoliko dobrih prilika, a jedinu je iskoristio Javi Martinez i to u 59. minuti meča. Do kraja je i Robben postigao gol, ali isti je poništen zbog ofsajda.

Inače, za obje ekipe je ovo bila ujedno i posljednja provjera pred zvanični start sezone koji za jedne počinje 12., a za druge 10. augusta. Bayern će u Superkupu Njemačke igrati protiv Eintrachta iz Frankfurta, dok će Manchester United u okviru Premier lige 10. augusta dočekati Leicester City.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi