Novac diktira sve

Perez pronašao način kako da zadrži Modrića u klubu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić uveliko se povezuje sa prelaskom u Inter, ali nije poznato koliko u tim špekulacijama ima istine.

Modrića su mnogi još ranije 'preselili' sa Santiago Bernabea, ali u Real Madridu bi ipak bili mnogo sretniji da zadrže jednog od svojih najboljih igrača i nije da samo sjede skrštenih ruku i čekaju epilog.

Prema pisanju inostranih medija, predsjednik Real Madrida Florentino Perez pronašao je način kako da Modrića zadrži u klubu - povećanjem plate.

Modrić trenutno zarađuje 6.5 miliona eura po sezoni, a Inter mu je ponudio 10. Nije poznato kolika će biti Perezova ponuda, ali se špekuliše da će u najmanju ruku izjednačiti ponudu kluba iz Milana.

Luka Modrić je više puta isticao kako bi bio najsretniji kada bi završio karijeru u Madridu, ali pitanje je jesu li se u međuvremenu stvari promijenile po tom pitanju. Odgovor ćemo dobiti vrlo brzo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.