AS tvrdi: Real zainteresovan za Pjanića!
(Foto: EPA)

Kraljevi žele bh. veznjaka

AS tvrdi: Real zainteresovan za Pjanića!

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić ponovo se povezuje sa velikim transferom.

Iako se očekuje da bh. reprezentativac uskoro produži saradnju sa torinskim Juventusom, španski AS danas donosi informaciju kako bi Real mogao krenuti po Pjanića.

Kraljevi će danas vjerovatno ostati bez Matea Kovačića. Hrvatski fudbaler će put Chelseaja i otvara se dodatno mjesto za veznjaka u ekipi Reala.

Trener Reala Julen Lopetegui već ima plan za njegovu zamjenu. AS tvrdi da je njegov prvi izbor veznjak Bayerna Thiago Alcantara čiji je trener Reala veliki ljubitelj.

Bayern je za Thiaga postavio cijenu od 60 miliona eura, ali bi se posao lako mogao završiti ako bi se u posao uključio i ugovor Jamesa Rodrigueza koji je na posudbi u Minhenu i koji košta 42 miliona eura.

Real će navodno pokušati da završi ovaj posao i bilo bi svakako interesantno vidjeti dijete Barcelone u dresu Reala.

Ako ne uspiju dovesti Thiaga, Kraljevi će se okrenuti Pjaniću. Međutim, cijena bh. fudbalera je to što odbija sve potencijalne kupce, a Juve za njega traži minimalno 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je dugogodišnja želja tima iz Madrida. Konstantno se povezivao sa prelaskom na Santiago Bernabeu, a ovog ljeta je bio na meti Chelseaja, Barcelone i Manchester Cityja.

Za sada je najizgledniji njegov ostanak u Torinu, ali do kraja prelaznog roka se mnogo toga može desiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Šaraf
Haha
6 2
Keno
Kako bi vas volio upoznati uzivo da vidim kako izgledate, prica te kao da ste velike opasne face. Sumnjam da bi imao hrabrost i cak pomisliti da kazes balija Bosancu. Internet ohrabruje zgoljave slabice kao alkohol seljaka
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi