Kapiten Zvijezde 09 za SportSport.ba

"Željo me iznenadio protiv Zrinjskog, iz kontri ih možemo ugroziti"

Samir Mlaćo

Novajlija u Premijer ligi Zvijezda 09 prva tri kola ne zna za poraz. Ovaj tim upisao je tri remija, te stručni štab i nogometaši mogu biti zadovoljni. 

Tim iz Etno Sela Stanišići pokazao je svoje kvalitete, te potvrdio da će biti tvrd orah za sve rivale. Kapiten ovog kluba Damjan Krajišnik u razgovoru za SportSport.ba istakao je zadovoljstvo otvaranjem sezone njegovog tima.

"Zadovoljni smo sa tri remija, prije svega zbog toga što nismo upisali nijedan poraz. Mogli smo naravno i više, ali u suštini to je to. Vidjeli smo i kako se igra u Premijer ligi, te da je to mnogo jače od npr. Prve lige Republike Srpske. Sada nam slijedi duel sa Željezničarom i veoma je bitno da je naša odbrana na otvaranju sezone pokazala kvalitete, ali i cijela ekipa", priča Krajišnik.

U nedjelju u Ugljevik stiže tim sa Grbavice koji je u prošlom kolu bez većih problema nadigrao Zrinjski.

"Atmosfera u ekipi je pozitivna, kao novi premijerligaš smo bez poraza tri kola, to mislim da nije napravio nijedan klub ranije. Mislim da možemo do pozitivnog rezultata u nedjelju, a to bi bilo i osvajanje jednog boda. Našu šansu vidim iz kontri, teško da možemo šansu voditi u polju protiv Željezničara".

Priznaje da ga je Željezničar sjajnom igrom pozitivno iznenadio protiv Zrinjskog (2:0).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svakako da jeste. Borili su se, ginuli na terenu svi. Dali su svoj maksimum i zasluženo slavili. Zaista su opasna ekipa, kompaktna, ne mogu da izdvojim pojedinca. Imaju jakog špica, brza krila, jak vezni red...", dodao je za kraj razgovora Krajišnik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.