Trener Zrinjskog

Miše: Ako je moguće biti zadovoljan porazom, onda sam zadovoljan

Trener Zrinjskog Ante Miše izjavio je nakon utakmice da je njegov tim u Bugarskoj ostvario primarni cilj, a to je da ima aktivan rezultat pred revanš koji će biti odigran u Širokom Brijegu.

Ludogorec je slavio protiv bh. prvaka sa 1:0, a Miše je poručio da to nije loš rezultat.

"Igrali smo protiv odličnog protivnika. Mi smo napravili ono po što smo došli, imamo aktivan rezultat i probat ćemo iznenaditi Ludogorec u revanšu. S obzirom da dobro znam kakva je ekipa Ludogorec, mogu biti zadovoljan ovakvim porazom. Ako je moguće biti zadovoljan porazom", rekao je Miše, te dodao:

"Pet standardnih igrača nam je nedostajalo i to onih pet koji su nam izuzetno bitni. Oni bi trebali biti spremni za četvrtak i tu gradim veliki optimizam da bi u uzvratu mogli napraviti čudo i izbaciti Ludogorec".

Revanš meč Zrinjskog i Ludogoreca igra se na Pecari za sedam dana, pošto stadion Pod Bijelim brijegom nije uslovan za odigravanje utakmica ovog ranga kvalifikacija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.