Sjajni vezni fudbaler Slobode je glavna pokretačka snaga tima sa Tušnja

Vezni fudbaler Slobode za SportSport.ba

Hadžanović: Samo tri boda nas sutra interesuju

Emir Dindić

Sutra na Tušnju u okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, snage će odmjeriti ekipe Tuzla Cityja i Slobode iz Tuzle. Susret dvije ekipe iz Tuzle će sasvim sigurno ponuditi dobar fudbal, a očekuje se i veliki broj publike na Tušnju. 

Sjajni vezni fudbaler Slobode Adis Hadžanović za SportSport.ba prokomentarisao je sutrašnji susret i iznio svoja očekivanja pred gradski derbi.

"Biće to zaista teška utakmica, ali mi nemamo prava na popravni, sutra nas zanimaju samo tri boda i prva pobjeda u prvenstvu. Ekipa Tuzla Cityja je zaista dobra ekipa, sa odličnim igračkim kadrom, ali mišljenja sam da smo i mi odlična ekipa, ali da nas je onaj mali faktor sportske sreće napustio u ova tri kola. Tuzla City je zvanično domaćin, ali Tušanj je dom Slobode i vjerujem da će naši navijači napraviti sutra fantastičnu atmosferu i uz naše zalaganje svih 90. minuta uspjećemo da ostvarimo pobjedu", rekao je Hadžanović.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 20:45h. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.