Tuzla City i Sloboda bez dogovora pred gradski derbi

Zajednička press konferencija neće biti održana

Tuzla City i Sloboda bez dogovora pred gradski derbi

S. Mlaćo

U subotu se u okviru 4. kola Premijer lige BiH. igra tuzlanski gradski derbi. Tuzla City će na Tuušnju "ugostiti" Slobodu.

Oba tima nisu baš najbolja krenula u sezonu. Tuzla City nakon tri kola ima četiri boda, dok Sloboda nije okusila slast pobjede. Tek jedan bod osvojili su izabranici Zlatka Nalića koji je u prošlom kolu debitovao porazom od FK Sarajevo (0:1).

Sigurno da tenzija sutra neće nedostajati, a zanimljiva da dva kluba nisu postigla dogovor o zajedničkoj press konferenciji, što je bilo za očekivati.

"Pozivamo vas na press konferenciju FK Tuzla City u povodu gradskog derbija sa FK Sloboda koji je na rasporedu u subotu 11.08.2018.godine, na Gradskom stadionu “Tušanj” u 20:45h. Izvinjavamo se zbog kasnije obavijesti, ali čekali smo na odgovor iz FK.Sloboda s obzirom da smo imali namjeru da zajednički održimo press, kako bi svim bilo lakše.Press će biti održan u petak 10.08.2018.godine u 11:00 u klupskim prostorijama u ulici Zlatnih ljiljana br.49.", stoji u mailu koje je medijima stigao iz Press službe FK Tuzla City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz FK Sloboda su istakli da nisu obavezni organizovati press konferenciju kada su u pitanju gostujuće utakmice, te da ista neće biti ni održana.

Iako je Tuzla City formalni domaćin ovog susreta, jasno je da će Sloboda imati veliku podršku navijača u sutrašnjem meču koji počinje u 20:45.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi