Prijateljski meč

Dortmund golom Reusa porazio Lazio

Fudbaleri Borussije Dortmund porazili su danas Lazio u prijateljskom meču pred početak nove sezone sa 1:0. 

Njemačka i italijanska ekipa obavile su generalnu probu pred početak prvenstva u Bundesligi i Seriji A, a na kraju je Dortmund bio bolji pa je slavio pobjedu od 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Marco Reus u 6. minuti. Inače, nekadašnji bh. reprezentativac Senad Lulić nije bio u konkurenciji za ovaj susret.

Svemu dodajmo da Dortmund u prvom kolu Bundeslige dočekuje Leipzig, a prije toga će u okviru DFB Pokala igrati protiv Greuther Furtha. S druge strane, Lazio će u prvom kolu Serije A snage odmjeriti sa ekipom Napolija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.