Hoće li nedjelja biti dan kada je otišao Sergej Milenković-Savić?

Zadnji dan roka

Hoće li nedjelja biti dan kada je otišao Sergej Milenković-Savić?

E. Škorić

Sergej Milinković-Savić je jedan od najtraženijih nogometaša tokom ljetnog prelaznog roka, ali i dalje je u Laziju.

Za SMS-a se interesovalo dosta klubova, među kojima su bili Manchester United i Juventus, ali Lazio ga je uspio zadržati, mada bi se vrlo brzo i to moglo promijeniti.

Prvi čovjek Rimljana Claudio Lotito je saopštio da srpski reprezentativac košta 120 miliona eura i ukoliko neko želi može da ga dovede u - nedjelju.

Italijanski mediji pišu da će još samo u nedjelju 12. avgusta klubovi imati priliku da dovedu veznjaka, a ako se to ne desi, on sigurno ostaje član nebesko-plavih do idućeg ljeta.

Iz Lazija su poručili Milinković-Saviću i njegovom menadžeru Mateji Kežmanu da moraju da iznesu konkretnu ponudu koju su dobili, ili igraču neće biti dozvoljeno da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako je završen prelazni rok u Premier ligi, suzio se broj klubova koji mogu da dovedu SMS-a, a to su za sada PSG i Milan, mada je teško da Rossoneri mogu da sebi priušte još jedno bogato pojačanje.

Top Komentari

king11
ko če ovog panja dovest, nije niko budala dat velike pare za njega. ako može za jedno 30 miliona onda OK
13 4
hame
neće
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi