Lotitova matematika: SMS je bolji od Pogbe, a ako je on koštao 110 miliona...

Predsjednik Lazija ima svoju logiku

Lotitova matematika: SMS je bolji od Pogbe, a ako je on koštao 110 miliona...

Predsjednik Lazija Claudio Lotito neumoran je kada pokušava opravdati cijenu koju je postavio za Sergeja Milinković-Savića.

Više puta je Lotito naglasio da za SMS-a traži 120 miliona eura i da ga ne namjerava prodati ispod cijene, a zašto ga toliko cijeni? Povezao je to sa Pogbom.

"Ako je Paul Pogba koštao 105 miliona eura + pet miliona eura bonusa, Sergej Milinković-Savić košta više", rekao je Lotito, koji je potom podsjetio:

"Nemojte zaboraviti da sam 29. augusta prošle godine odbio 110 miliona eura za njega. Sada vrijedi više nego tada".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazijev predsjednik je dodao i to da za Sergeja Milinković-Savića nije stigla nijedna zvanična ponuda ovog ljeta te da njegova prodaja uopšte nije prioritet ovog ljeta.

Top Komentari

amadeus21
Ti si lud frajer 100%
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi