Srbijanski teniser nakon pobjede

Đoković: Igrao sam dobro u nekim dijelovima meča, ali morao sam bolje

Srbijanski teniser Novak Đoković nije bio potpuno zadovoljan nakon sinoćnje pobjede na Mastersu u Cincinnatiju.

Nekadašnji svjetski broj 1 je u prvom meču porazio Amerikanca Stevea Johnsona sa 2:0 u setovima, ali je svjestan da je mogao odigrati i bolje ovaj meč.

"Nisam potpuno zadovoljan igrom večeras. Mislim da sam igrao dobro u pojedinim dijelovima meča, ali morao sam bolje, posebno kod meč lopti kada je trebalo da završim posao. Ali, s druge strane, uspio sam da ostanem miran i da zadržim fokus te da odigram neke dobre poene u taj brejku", rekao je Đoković pa se osvrnuo i na činjenicu da nikada nije uspio da osvoji Masters u Cincinnatiju.

"Pokušavam ovdje da pobijedim već neko vrijeme, bilo bi to lijepo. Ovdje me nije bilo tri godine. Uslovi su se malo promijenili, ali nadam se da ću uspjeti u svakom meču da odigram malo bolje i da dođem do nivoa na kojem želim biti krajem nedjelje", poručio je on.

Inače, Đoković će u narednom kolu igrati protiv Francuza Adriana Mannarina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.