Đoković: Nedostajalo je umijeća, nije me išao ritern

Srbijanski teniser nakon poraza

Đoković: Nedostajalo je umijeća, nije me išao ritern

Srbijanski teniser Nopvak Đoković sinoć je neočekivano brzo okončao nastup na Mastersu u Torontu.

Bolji od aktuelnog osvajača Wimbledona bio je Grk Tsitsipas koji je slavio sa 2:1 u setovima, a Nole je nakon meča poručio kako ga ritern nije išao i da je to jedan od glavnih razloga poraza.

"Nedostajalo je i malo sreće, ali više umijeća. Danas nije bio moj dan, nisam uspijevao da čitam njegov servis. Nisam imao brejk loptu u dva seta. Uvijek sam u karijeri dobro riternirao i stavljao pritisak na protivnike, ali ne i danas. Razočaran sam što sam izgubio single, ali mi je drago što smo u doublu Anderson i ja slavili pobjedu. Nadam se da ćemo igrati i sutra, zavisi od njegovog singla", rekao je Nole u izjavi za Sport klub i dodao:

"Potrudit ću se da iskoristim ove dane za trening. Neću biti slobodan u prvom kolu Cincinnatija, pa ću već u ponedjeljak ili u utorak najkasnije na teren. Nadam se da ću se dobro spremiti", poručio je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi