Široki bolji od Mladosti

Pavić: Postigli smo gol u najljepše vrijeme

Endin Čaušević

Široki Brijeg danas je u gostima pobijedio Mladost sa 1:0 u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Klub s Pecare do pobjede je stigao u posljednjim minutama utakmice kada je Matić zatresao mrežu Mladosti. Nakon meča trener gostiju Boris Pavić nije krio svoje oduševljenje novom pobjedom.

"Čestitke momcima, odigrali smo jako dobar meč i došli smo ovdje po pobjedu. Bili smo puno bolji u prvom dijelu i imali smo dosta prilika. Mladost je bila bolja u drugom, ali na svu sreću nisu nas kaznili. Postigli smo gol u najljepše vrijeme i mislim da smo zasluženo slavili", rekao je Pavić, te dodao:

"Čeka nas težak meč sa Slobodom, ali mi smo na Pecari protiv svakoga favorit. Nemamo mnogo vremena za pripremu i odmah se okrećemo tom meču".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.