Radnik se odbranio na Pecari, Željo na vrhu Premijer lige!
Slab meč na Pecari završen bez golova

Bez golova u duelu Široki - Radnik

Radnik se odbranio na Pecari, Željo na vrhu Premijer lige!

M. Šljivak

Široki je na Pecari u 4. kolu Premijer lige BiH ugostio ekipu Radnika iz Bijeljine i na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo (0:0).

Slaba fudbalska predstava viđena je na Pecari. Široki je večeras razočarao i na kraju gosti kući nose jedan bod.

Široki je imao veći posjed lopte u prvom poluvremenu. Domaći fudbaleri su bili bolji tim, imali su nekoliko opasnih pokušaja, ali ostali su bez prave šanse.

Zato je Radnik vrlo lako mogao povesti u finišu prvog dijela. Irfan Hadžić se dva puta našao u fantastičnim šansama, ali je Luka Bilobrk čudesnim odbranama spasio Širokobriježane.

Na poluvrijeme se otišlo sa nepopularnih 0:0, da bi u nastavku na Pecari gledali zaista slabu fudbalsku predstavu.

Radnik je radio odličan posao u defanzivi. Široki sa druge strane nije uspijevao napraviti ništa konkretno u fazi napada i utakmica je bila izuzetno neatraktivna.

Do kraja tim iz Bijeljine nije slomljen. Usprkos ofanzivi i nekoliko odličnih šansi u finišu Široki nije uspio da dođe do pobjedničkog gola i ostalo je 0:0 do kraja ovog meča.

Široki je ovim remijem prepustio prvo mjesto ekipi Željezničara koji je vodeći sa devet bodova nakon četiri odigrana kola.

Radnik i Široki su jedine ekipe koje su neporažene ove sezone u Premijer ligi BiH.


Premijer liga BiH, 4. kolo:

Široki - Radnik 0:0

ŠIROKI: Bilobrk, Matić, Barišić, Čabraja, Eliomar, Marić, Ćorluka, Kovačić, Begonja, Bagarić, Marković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RADNIK: Lučić, Martinović, Đelmić, Mekić, Vasić, Popara, Peco, Hadžić, Đurić, Aleksić, Merajić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahir
Tako je Željkane
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi