Nekadašnji golman Sarajeva, Borca...

Oštraković pred potpisom za Tuzla City

S obzirom da je Adis Nurković već neko vrijeme "van stroja", u bh. premijerligašu Tuzla Cityju primorani su potražiti novog golmana.

Konkurenciju među stativama će, naime, zaotražiti 31-godišnji Senedin Oštraković koji je posljednji angažman imao u Orašju, a sa čelnicima tima iz Simin Hana je navodno već postigao dogovor.

Oštraković je već stigao u Simin Han, a treninzima bi se trebao priključiti u ponedjeljak nakon što završi potrebnu papirologiju.

Iza sebe Oštraković ima prilično bogato iskustvo. U našoj zemlji je pored Orašja imao priliku još braniti za Radnik, Borac, Sarajevo, Olimpik, Velež, Slobodu, Zvijezdu, Radnički, TOŠK i kazahstanski Taraz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.