"Poslije današnjeg sastanka ćemo vidjeti u kojem smjeru će ići stvari"

Slobodan Starčević o krizi u FK Tuzla City

"Poslije današnjeg sastanka ćemo vidjeti u kojem smjeru će ići stvari"

S. Mlaćo

Tuzla City je jučer u Gabeli upisala treći poraz ove sezone. Tuzlaci sada zauzimaju tek deseto mjesto, a evidentni su problemi i samo igri, posebno napadu.

Svjestan toga je i Slobodan Starčević, šef struke ovog tima.

"Prvo poluvrijeme nismo odigrali kako smo trebali. Nakon izmjena smo se preporodili, bili bolji rival u jednom periodu drugog poluvremena, a onda smo pali poslije trećeg gola GOŠK-a. Na kraju smo sretno postigli drugi pogodak i to je to", priča Starčević za SportSport.ba.

Tuzla City teško postiže pogotkw, svjestan je toga i iskusni stručnjak.

"Od početka imamo problema sa tim ofanzivnim dijelom. postigli smo jedan pogodak u četiri utakmice, jučer smo uspjeli još dva. Imamo tu velike probleme i to je jasno. Dva igrača su u napadu iz Prve lige FBiH i nisu još uvijek na nivou Premijer lige. Imamo Nukića koji je jedini raspoložen, Crnkić se još uvijek traži, kod Stojčeva se osjeti ta pauza i nije to taj nivo koji mi želimo. Danas ćemo imati jedan sastanak u klubu, sve analizirati i vidjeti u kojem smjeru će ići stvari. Željeli smo da protiv Sloboda i GOŠK-a izađemo iz te neke krize efikanosti, nismo to ostvarili, a sada nam idu dvije teške utakmice, Željezničar pa Zrinjski", pomalo zagonetan je bio Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju na Tušanj dolazi sarajevski Željezničar.

"Željo je motiv više za nas. Neke ekipe su pokazale da kroz taj motiv se može igrati protiv njih, ali veoma su kvalitetna ekipa. Teško neko može reći da se će vaditi protiv Želje", dodao je Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Cuj krizaaaa?? Od Tuzle sam i imam logicno simpatije prema oba tuzlanska kluba. Al o cemu vi, usli ste tek u premier ligu, budite sretni ako ne ispadnete odmah. Sta ste mislili odmah medju prva tri?! Jos palente i jogurta trebate jesti. To nije nikakva kriza, to je objektivnost vasega kvaliteta.
46 4
amadeus21
Nema u premijer ligi Kazlagica i odmah zapelo...kako cete se fino vratit u 1. ligu federacije...
27 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi