Propušta Brighton

U avionu Crvenih vragova nije bilo Sancheza, a šta je razlog?

Edmir Škorić

Manchester United danas gostuje kod Brightona, a na ovom gostovanju Crveni vragovi su bez Alexisa Sancheza.

Brighton i United igraju od 17 sati drugo kolo Premier lige i Mourinho želi novu pobjedu, ali neće imati sve igrače na okupu.

Fali mu od ranije Matić, nema Roja, Valencije, Herrere, Dalota, a sada je izostao i Sanchez.

Čileanac nije bio u avionu za Brighton, ali nije poznat razlog zašto nije krenuo na ovo gostovanje, ali svakako da će nedostajati ekipi na nimalo jednostavnom ispitu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očekuje se da Romelu Lukaku odigra od početka, s tim da će Marcus Rashford ili Anthony Martial dobiti šansu na lijevom krilu.

Unitedov tim za danas: De Gea, Grant, Kovar, Shaw, Lindelof, Young, Smalling, Darmian, Bailly, McTominay, Pereira, Pogba, Herrera, Fred, Fellaini, Lingard, Rashford, Martial, Lukaku, Mata

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.