"Oni su samo ljubomorni"

Vieri začepio usta italijanskim klubovima zbog Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Legendarni italijanski napadač Christian Vieri oglasio se danas kako bi komentarisao potez Juventusa da u svoje redove dovede Cristiana Ronalda.

Ronaldo je iznenadio mnoge odlukom da napusti Real Madrid i potpiše za Juventus, a pojedini klubovi u Italiji to nisu baš najbolje dočekali. Juve dominira u Seriji A već nekoliko godina i dolazak Ronalda sigurno je samo otežao situaciju za druge klubove koji žele prekinuti dominaciju Stare dame.

Vieri je u izjavi za italijanske medije rekao da mu jednostavno nije jasno kako neko može govoriti da je Ronaldo kasno stigao u Juve, te da je prestar da bi igrao kao što je to radio u dresu kraljevskog kluba.

"Cristiano Ronaldo ima 33 godine i stigao je u Italiju. Svi govore kako je previše star i da je Juventus pogriješio što je za njega dao 100 miliona. To su gluposti jer su ostali klubovi sam ljubomorni na činjenicu da Juventus sada u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača svijeta", rekao je Vieri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.