PSG kontaktirao Juventus zbog Khedire, ali od transfera nema ništa
(Foto: EPA)

Juve ne želi prodati veznjaka

PSG kontaktirao Juventus zbog Khedire, ali od transfera nema ništa

M. Šljivak

Francuski prvak PSG kontaktirao je rukovodstvo torinskog Juventusa oko eventualnog transfera reprezentativca Njemačke Samija Khedire.

Parižani su bacili oko na 31-godišnjeg veznjaka Stare dame. Poslali su ponudu na adresu tima iz Torina, ali je ona odbijena i Khedira ostaje u Torinu.

Iskusni fudbaler vezan je ugovorom do ljeta naredne godine. Ipak, očekuje se da će mu Bianconeri ponuditi novi ugovor, pa će Khedira ostati član Juventusa i u narednim godinama.

Khedira je u Juventus stigao 2015. godine iz redova madridskog Reala. Pokazao se kao pravo pojačanje, a u 110 odigranih utakmica postigao je 20 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno je pored Reala igrao i za ekipu Stuttgarta i standardni je reprezentativac Njemačke.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi