Ovako je počelo i sa Maxijem...

Icardi na aparatima! Wandini lajkovi su znak za uzbunu

Atraktivna Wanda Icardi, supruga napadača Intera Maura, iza sebe ima buran ljubavni CV.

Poznata je priča kako je stupila prvo u vezu, a potom i brak sa Maurom prevarivši svog dotadašnjeg supruga Maxija Lopeza, a nedavno je u javnost isplivala priča da je čak imala i seks sa legendarnim Diegom Armandom Maradonom.

Wanda i Mauro su u, za sada, čvrstom braku. Imaju i djecu, brine se o njegovoj karijeri ali njen posljednji potez bi mogao biti dobar znak za uzbunu fantastičnom argentinskom napadaču.

Wanda je na Instagramu prvo zapratila, a potom i lajkovala fotografiju Icardijevom novom saigraču Lautaru Martinezu, 21-godišnjem Argentincu koji je ovog ljega stigao na Meazzu iz Racinga.

Naravno, Wandin lajk je ekspresno pokrenuo mnogobrojne priče i špekulacije, a Mauro bi zaista trebao da drži oči širom otvorene. Možda je on zaboravio, ali Maxi Lopez dobro zna kako je kada Wanda počne da igra svoje igrice...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.