Icardijeva Wanda osvježila Instagram: Ima se šta vidjeti

Fanove ne zapostavlja

Icardijeva Wanda osvježila Instagram: Ima se šta vidjeti

O. Lekić

Wanda Nara supruga je i agentica argentinske zvijezde Maura Icardija, te jedna od najpoznatijih žena u svijetu nogometa.

Fatalna plavuša je već dugo javna ličnost u Argentini i priče o njoj redovito pune medijske stupce. Najveći dio njezinih obožavatelja čine muškarci, što i ne čudi, s obzirom da Wanda na društvenim mrežama ne libi pokazati čime sve raspolaže.

Kako se njezini fanovi ne bi osjećali zapostavljenima, Wanda je svoj Instagram profil dodatno osvježila i priredila im je još izazovnih fotografija. Opisivati ih detaljno nije potrebno, a među brojnim komentarima jedan je bio posebno zanimljiv.

"Da je biti Mauro barem na jedan dan", napisao je jedan od obožavatelja.

Nije ni čudo što je na Instagramu prati gotovo četiri miliona ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi