Za danas zakazan trening

FK Sarajevo otputovalo u Etno selo Stanišići, Musemić poveo 18 nogometaša

Samir Mlaćo

Delegacija FK Sarajevo otputovala je danas u Etno selo Stanišići gdje će boraviti do utakmice 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, protiv Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Delegacija FK Sarajevo otputovala je danas u Etno selo Stanišići gdje će boraviti do utakmice 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, protiv Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Utakmica protiv Zvijezde 09 za bordo tim dolazi nakon vrijedne pobjede u derbiju protiv Zrinjskog u prošlom kolu rezultatom 4:2. FK Sarajevo se nalazi na trećem mjestu na tabeli sa dva boda zaostaka za liderom Željezničarom,  a Husref Musemić na utakmici u subotu neće moći računati na suspendovane Velkoskog, Mujakića i Stanojevića.

U Stanišiće je otputovalo slijedećih 18 igrača:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Pidro, Kurdić, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Šišić, Adukor i Rahmanović.

Bordo ekipa će u Stanišićima u petak obaviti jedan trening a utakmica FK Zvijezda 09 – FK Sarajevo igra se u subotu u Ugljeviku sa početkom od 17:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.