Karijeru će nastaviti u Albaniji

Napadač koji se nije proslavio u Sarajevu ima novi klub

Makedonac Marjan Altiparmakovski koji se baš i nije proslavio u dresu FK Sarajevo ima novi klub.

Altiparmakovski je ljetos nakon svega šest mjeseci saradnje i dvije odigrane utakmice raskinuo ugovor sa bh. premijerligašem, a potragu za novim angažmanom je uspješno okončao potpisom za Laci.

Za usluge ovog 27-godišnjeg Makedonca se najprije interesovao Partizanii, međutim na kraju je završio u Laciju, koji se također takmiči u albanskom šampionatu, a transfer je klub potvrdio i na društvenim mrežama.

Detalji ugovora između dvije strane nisu poznati, a za Altiparmakovskog će ovo ujedno biti osmi klub u dosadašnjoj karijeri. Prethodno je pored Sarajeva igrao još za Sudovu, Inter Zaprešić, Rabotnički, Pelister, Paniliakos, Xanthi.

Prošao je također i sve omladinske selekcije reprezentacije Makedonije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.