Musemić: Sutra je prilika za one koji se nisu naigrali ove sezone

Sarajevo spremno za sutrašnji meč

Musemić: Sutra je prilika za one koji se nisu naigrali ove sezone

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Sarajeva je susret 7. kola Premijer lige BiH protiv Zvijezde 09. Svjesni su na Koševu da su favoriti u ovom meču, ali i da se domaći neće lako predati pred svojim navijačima. 

Problem za Husrefa Musemića svakako će biti neigranje Mujakića, Stanojevića i kapitena Velkoskog, a iskusni stručnjak na put u Ugljevnik poveo je 18 nogometaša.

"Odigrali smo dvije kvalitetne utakmice, sada želimo i treću. Sigurno da će nam za to trebati snage i koncentracije, a imamo povrijeđenih i kažnjenih igrača. Vjerovatno da će priliku dobiti neki koji u zadnje vrijeme nisu puno igrali. Mi smo kvalitetnija eipa od Zvijezde 09, ali to moramo pokazati i na terenu. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu", kazao je šef struke bordo tima Husref Musemić pred današnji put.

Sarajevo će danas u Etno selu Stanišići odraditi posljednji trening pred sutrašnji meč koji je zakazan za 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi