Mreže mirovale

Bez pogodaka u Konjicu i Vitezu

Danas je odigrano sedam susreta 3. kola Prve lige FBiH. U Konjicu su snage odmjerili Igman i Zvijezda, a na kraju je završilo 0:0.

Na samom početku vidjeli smo po jednu dobru šansu na obje strane, a zatim je Zvijezda mogla povesti preko Jaćimovića, no Kolak brani njegov udarac.

Pred sami kraj prvog poluvremena dobru priliku za goste imao je i kapiten Jusufbašić, ali ostalo je 0:0.

Zvijezda drugo poluvrijeme otvara prilikom Ilića. Najbolju priliku da dođu do pobjede domaći su imali pet minuta prije kraja, ali isptriječila se stativa.

Ostalo je 0:0.

Bez pogodaka je završen i duel između Viteza i Metalleghea. Domaći su bolje otvorili meč, ali onda se bude i gosti, međutim bez pravih prilika. Dobru priliku domaći su imali preko Petrovića, no golman Kukrika je odbranio.

Drugo poluvrijeme otvoren meč, ali dosta grešaka na obje strane. U 67. minuti Đono je imao šansu za domaće, međutim nije najbolje zahvatio loptu.

Do kraja par poluprilika, no ostalo je 0:0.

FK Igman - NK Zvijezda 0:0

FK Igman: Kolak, Đurić, Savinović, Sultanić, Kašić, Carvalho, Oglečevac, Klarić, Lukomirak, Žerić, Mehić.

NK Zvijezda: Prljača, Popović, Petrović, Brčkalić, Šarić, Jusufbašić, Pecelj, Jaćimović, Kadrić, Šarkanović, Ilić.

NK Vitez - NK Metalleghe 0:0

NK Vitez: Kragić, Gačan, Bošnjak, Sarvan, Ivičić, Salihagić, Marković, Vujica, Durak, Petrović, Đono.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI: Kukrika, Pljevljak, Hota, Malbašić, Danilović, Haračić, Smajić, Jekić, Popović, Bešagić, Kukavica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.