U Čeliku zadovoljni

Šerbo: Rezultat je sasvim realan

S. Mlaćo

Čelik je danas u 7. kolu Premijer lige došao do boda u Doboju kod Kaknja. Zeničani su prvi poveli, ali na kraju ipak osvojili samo jedan bod. 

S obzirom na igre u posljednje vrijeme na Bilinom Polju sigurno mogu biti zadovoljni.

"Hvala Mladosti na gostoprimstvu i fer i korektnoj igri. Oba tima su imali svoje prilike i mislim da je rezultat sasvim realan", kazao je trener u stručnom štabu NK Čelik Bakir Šerbo.

U narednom kolu u Zenicu dolazi Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žalimo za tri boda jer smo na kraju primili pogodak, ali da nam je neko prije meča ponudio bod mi bi ga prihvatili objeručke. Sve u svemu prezadovoljni smo i Sarajevo dočekujemo u dobroj atmosferi".

Čelik nakon sedam kola ima 11 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.