Strijelac jedinog gola za Mladost

Mujagić: Možemo biti zadovoljni bodom, iako smo zaslužili više

Mladost iz Doboja kod Kaknja je u meču 7. kola bh. šampionata remizirala sa Čelikom.

Nadali su se domaći da će pod vodstvom novog trenera konačno prekinuti crni niz i slaviti, igrali su prilično dobro, međutim na kraju su se morali spašavati poraza. A spasio ih je danas sjajni Abid Mujagić golom u sudijskoj nadoknadi.

"Utakmica je bila psihološki teška, jer smo mi u rezultatskoj krizi, dok je naš protivnik u usponu. Ipak, na terenu smo izgledali dosta dobro, bili smo čak i bolji i ne bi bilo nezasluženo da smo na kraju i pobijedili. No, kada u fudbalu ne iskoristite svoje šanse, obično protivnik to kazni, što se desilo i danas", kazao je Mujagić za SportSport.ba, pa dodao:

"Sve u svemu, na kraju možemo biti zadovoljni sa bodom, premda smo zaslužili više."

Mujagiću je ovo drugi gol u dosadašnjih sedam utakmica,

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svojom igrom mogu da budem zadovoljan, mada smatram kako uvijek može bolje. Sad je na prvom mjestu ekipa, podredio sam se maksimalno tome...", istakao je 25-godišnji Mujagić za kojeg se ovog ljeta interesovalo nekoliko klubova iz vrha tablice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.